Wegendistrict Gelderland-Zuid terreininrichting kantoor Herveld

Voor de inrichting van het terrein bij het nieuw te bouwen kantoor wordt een functionele maar ook een representatieve invulling gevraagd. De uitstraling moet modern en eigentijds zijn en met toepassing van duurzame materialen worden gerealiseerd. Daarnaast moet bijzondere aandacht worden besteed aan een werkomgeving die een natuurlijk karakter heeft. Het beheer van het terrein dient onderhouds- en milieuvriendelijk te zijn.

De bestaande situatie gelegen aan de afslag van de A15. De snelweg wordt aan het zicht onttrokken door de om’muurde’ Betuwelijn die hier langs loopt. Aan de noordzijde is nu nog zicht op het dorp maar dat zal in de toekomst minder worden als het voorliggende terrein wordt bebouwd.
Aan de oostzijde is zicht op de achterzijde van woningen die aan de Spoorstraat zijn gelegen met weilandjes, boomgaarden e.d..